Back to All Events

Writing Group #1

  • New Metropolis Burgemeester Rendorpstraat 1-3 Amsterdam Nederland (map)

Onderzoek heeft bewezen dat Writing Groups een boost zijn voor de productiviteit en de creativiteit tijdens het schrijfproces. Ben je zelf met een schrijfproject bezig zoals een artikel, een scriptie, een blog of misschien wel fictie? Sluit dan aan bij onze try-out op dinsdag 15 januari van 13.00 tot 17.00 uur in New Metropolis.

Wat gaan we doen?
Deelnemers krijgen een korte inleiding met tips voor productiviteit en inspiratie voor een schrijfproject van literatuurwetenschapper en doctoraatonderzoeker Warda El-Kaddouri. Daarna zijn er drie werksessies van 60 minuten waarin we in volle concentratie gaan schrijven/werken. Dat betekent zonder afleidingen zoals social media, telefoon, met elkaar praten of opstaan voor koffie. Daarvoor is er tussen de werksessies door een korte pauze voorzien. Op het einde gaan we reflecteren over ons schrijfproces.

Deelname is gratis en aanmelden kan via een mail naar warda.elkaddouri@gmail.com. Vergeet niet te vermelden wat je schrijfactiviteiten zijn en waarom je zou willen deelnemen.Onderzoek heeft bewezen dat Writing Groups een boost zijn voor de productiviteit en de creativiteit tijdens het schrijfproces. Ben je zelf met een schrijfproject bezig zoals een artikel, een scriptie, een blog of misschien wel fictie? Sluit dan aan bij onze try-out op dinsdag 15 januari van 13.00 tot 17.00 uur in New Metropolis.

Wat gaan we doen?
Deelnemers krijgen een korte inleiding met tips voor productiviteit en inspiratie voor een schrijfproject van literatuurwetenschapper en doctoraatonderzoeker Warda El-Kaddouri. Daarna zijn er drie werksessies van 60 minuten waarin we in volle concentratie gaan schrijven/werken. Dat betekent zonder afleidingen zoals social media, telefoon, met elkaar praten of opstaan voor koffie. Daarvoor is er tussen de werksessies door een korte pauze voorzien. Op het einde gaan we reflecteren over ons schrijfproces.

Deelname is gratis en aanmelden kan via een mail naar warda.elkaddouri@gmail.com. Vergeet niet te vermelden wat je schrijfactiviteiten zijn en waarom je zou willen deelnemen.