Back to All Events

IMBY Meet Up #1: Vrienden maken in de grote stad

  • New Metropolis Burgemeester Rendorpstraat 1-3 Amsterdam Nederland (map)

IMBY brengt statushouders – vluchtelingen met een verblijfsvergunning - die nieuw zijn in Amsterdam in contact met hun Nederlandse buurtgenoten. IMBY heeft dertien buurtgroepen in Amsterdam, waaronder twee in Nieuw-West. Binnen deze groepen ontmoeten mensen elkaar en zoeken samen naar een prettige manier om samen te leven in de grote stad.

Deze avond praten we over verschillende manieren van vrienden maken, contact onderhouden, privacy en onafhankelijkheid vs het belang van sociale verbondenheid. Het programma is ook toegankelijk voor niet-IMBY-leden. Met het bord op schoot praten we met elkaar, dus neem iets te eten mee (wij zorgen voor drankjes) en kom bijtijds!